Bestill hotell hos Hotels.com
Bestill hotell hos Hotels.com

Portugals hovedstad Lisboa er et populært sted å reise for shopping eller kortere opphold som for eksempel en langweekend, og da er det ikke alltid man ønsker å bruke så alt for mye hverken tid eller penger på overnatting. Da er det heldig at Lisboa har en hel rekke med rimelige hoteller, men her som ellers, man får hva man betaler for.

Pascoal de Melo

lisboa3

Et forholdsvis rimelig hotell er Pascoal de Melo som ikke ligger særlig langt fra flyplassen. Hotellet er svært rimelig, men også svært enkelt. Det tilbys ikke særlig mye mer enn et rom med seng, tv og internett, og badet deles med de andre gjestene. Dog er det rimelig, og skal man likevel tilbringe tiden andre steder i byen, er det et ypperlig alternativ til de dyrere hotellene. Vær imidlertid oppmerksom på at barn under tolv år ikke er tillatt.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Pensão Santo Tirso

3746136_1_b

Et annet sentralt hotell av rimelig og enkel standard er Pensão Santo Tirso. Rommene er forholdsvis enkelt utstyrt, og det er få eller ingen fasiliteter ut over seng, hårføner, tv, internett og bad.

Værelsene kan leies med forskjellige antall sengeplasser, og som en kuriositet kan det nevnes at det tilbys gratis telefonsamtaler lokalt i byen.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Hotel Travel Park Lisboa

lisboa4

Hotel Travel Park Lisboa er et hotell mer beregnet for folk i farten, og fasilitetene er deretter. Det er selvfølgelig tv på rommene, trådløst internett og roomservice. Dessuten har hotellet både minibar, bar og en kafé. Man kan få vasket tøyet sitt og man kan få frokost inkludert i prisen mot et lite tillegg.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Detaljer:
Artikkelen ble skrevet den , i kategorien Overnatting.

Skriv en kommentar