• Meny
  • Meny

Transport fra flyplassen i Lisboa

Med tanke på at flyplassen i Lisboa ligger veldig sentralt og kun minutters kjøring i fra sentrum så er det en smal sak å komme seg fra flyplassen til Lisboa sentrum. Til tross for den korte avstanden så har du likevel flere alternativer å velge mellom.

Buss

Rett etter du har gått ut fra ankomstterminalen finner du flere typer busser som frakter deg til senttrum. Dersom du ikke har noe særlig bagasje med deg så kan du benytte deg av linje 44, 83 eller 745. Om du derimot har endel bagasje med deg så anbefales bussene med navn Aerobus. Bussene kjører hvert 20. minutt og koster ca 25-30 kroner.

Bussene stopper på de mest brukte holdeplassene i sentrum. For å holde deg enda mer oppdatert på hvilket stopp du skal gå av på så kan du følge med på den elektroniske tavlen i bussen der det står hvilket stopp som kommer neste gang, samt hvilke hoteller som befinner seg i nærheten av disse hotellene.

Taxi

Like utenfor terminalene så står drosjebilene klare på rekke og rad. Dette er definitivt den enkleste måten og du kommer raskt til hotellet ditt. Regn med å betale mellom 80 og 110 kroner.

Dersom du bor utenfor Lisboa

For tilreisende som skal bo i Cascais eller Estoril så har flyplassen shuttlebusser som frakter deg dit. Disse avgangene går hver time i tidsrommet mellom 07.00 og 22.30.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *