• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller som gir deg plenty for pengene

Lisboa er en populær destinasjon for både korte og lange ferieopphold, og byen har en rekke hoteller og andre overnattingsmuligheter å by på.

Det finnes noe for enhver smak, og man kan generelt si at standarden de fleste stedene er både god og likevel enkel på en gang. Uten at det behøver å være negativt av den grunn. Som rene turisthoteller er det lite som skiller dem hverken prismessig eller fasilitetsmessig, men likevel kan de være svært forskjellige.

Hotel Santa Justa Lisboa

lisboa5

Et av de anbefalte hotellene i hjertet av Lisboa er Hotel Santa Justa Lisboa, som ikke bare byr på en fantastisk beliggenhet. I tillegg til trådløst internett og kabel-tv, får man her også gratis minibar, et døgnåpent forretningssenter og snackbar og delikatesseforretning. Det er gangavstand til flere av Lisboas severdigheter, og hotellet ligger i umiddelbar nærhet av kollektivtransport.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Brown’s Downtown

lisboa6

Brown’s Downtown er et annet svært sentralt beliggende hotell, og i tillegg til de sedvanlige fasilitetene tilbyr dette hotellet også iMac og iPads på rommene(!) og det finnes et lite tekjøkken med kjøleskap, så man er ikke avhengig av restaurantens åpningstider hvis man får lyst på noe å spise.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Hotel Duas Nacoes Residence

hotell-duas-nacoes-lisboa-anbefalt

Reiser man som en familie med barn, er det mange som anbefaler Hotel Duas Nacoes Residence. Dette relativt enkle hotellet har alle de fasiliteter man kan ønske seg, og har en fortreffelig beliggenhet i sentrum. Det er kort vei til Lisboas handlegater og severdigheter, og alle rommene har balkonger hvorfra man har en flott utsikt over byen. Flere av rommene har ekstra senger, og egner seg godt til familier.

Rommene er kanskje noe slitt (mange vil si dette er hotellets sjarmerende kvalitet), men beliggenhet til kiosker, butikker og shopping er upåklagelig.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *