• Meny
  • Meny

Billige hostels for et smalt budsjett

Ønsker man et virkelig rimelig, men likevel behagelig, opphold i Lisboa, kan et hostel være et godt alternativ til hotell. På et hostel har man som regel mange av de samme fasilitetene som et forholdsvis rimelig hotell, men i motsetning til et hotell hvor man har rommet alene, kan man faktisk komme til å dele rom med andre på et hostel. Mange synes det er en spennende måte å treffe nye venner på, men det er også mulig med eget rom på et hostel hvis man ønsker det.

Hostel Residencial João XII

lisboa1

Et av de rimeligste tilbudene i Lisboa er Hostel Residencial João XII hvor man kan få et eget rom for under to hundre kroner i lavsesongen. Da har man tilnærmet hotellkvalitet på rommet, men det er ingen roomservice eller muligheter for tøyvask.

Men det er rimelig, har god beliggenhet, og har selvfølgelig både tv og trådløst internett på alle rom.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Go Hostel Lisbon

lisboa2

Et annet godt alternativ er Go Hostel Lisbon, hvor man kan velge mellom dobbeltrom og regulære sovesaler. Go Hostel Lisbon ligger et par kilometer fra sentrum, men det er gode kollektive reisemuligheter i området. Det finnes også her både tv og trådløst internett på rommene, og det er tilgang på kjøleskap, mikrobølgeovn og kokeplater.

I tillegg tilbys det roomservice, frokost, og det er både safe og bagasjeoppbevaringsmuligheter i resepsjonen. Det finnes også en bar og en lounge, og en nattklubb for de som måtte ønske å svinge litt på dansefoten mens man er på tur i Portugal.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *