• Meny
  • Meny
Colombo-senteret Lisboa Portugal shoppingsenter kjopesenter

Handlegater i Lisboa – shoppingguide for han og henne

Lisboa er enhver shop-a-holic våte drøm, og byen formelig flommer over av alt fra motebutikker til små sjapper med ting man ikke riktig visste man manglet før man så dem i butikken.

Åpent til midnatt

Portugal er spesielt kjent for sine lær- og tekstilvarer, og har mange gode moteforretninger. Spesielt områdene i sentrum, Baixa, er gode å gå i og hovedgaten Rua Augusta er et naturlig utgangspunkt.

Rua Augusta shopping handlegate hovedgate Lisboa Portugal

Herfra kan man så ta avstikkere på en av de mange sidegatene, for å gå på oppdagelsesferd i hva byen ellers har å by på.

Leter man etter litt mere retro produkter, er Chiado stedet å gå, og for det aller mest eksklusive skal man oppsøke Lisboas hovedgate Avenida da Liberdade.

Avenida da Liberdade Michael Kors butikk Lisboa

De fleste butikkene i Lisboa er åpent fra tidlig formiddag til midnatt hver eneste dag, og gatene yrer av liv nesten hele døgnet.

Store sentere

Den jevne portugiser har av en eller annen grunn en forkjærlighet for store handlesentre, og dem finnes det mange av i Lisboa.

almada forum kjopesenter Portugal Lisboa shoppingsenter

Et av dem, Almada Forum, regnes som et av verdens beste kjøpesentre å handle i, og det har over 260 butikker under samme tak. Her finnes alt fra dyrt til billig, og definitivt noe for enhver smak.

Synes man imidlertid ikke at 260 butikker er nok, er Colombo-senteret et godt alternativ. Her finnes ikke mindre enn 437 butikker og 69 restauranter under samme tak, fordelt på fire etasjer.

Dessuten er kjøpesenteret åpent fra 10 om formiddagen til midnatt hver dag hele året, så her er det ingen unnskyldning for å komme tomhendt hjem fra ferie.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *