• Meny
  • Meny

Beste hotell i Lisboa – våre topp fem

Portugals hovedstad Lisboa er det perfekte reisemål for deg som liker å vandre rundt i snirklete gater og beundre vakker arkitektur. I tillegg til å la deg imponere av flotte historiske bygninger, kan du besøke en av byens mange museer. Når du først er i byen, er det vanskelig å ikke la seg forføre av det portugisiske kjøkken. Som i de fleste hovedsteder, er det mange hotell å velge mellom også i Lisboa, derfor har vi laget en oversikt som kan gjøre valget enklere for deg.

Fire stjerner midt i sentrum

Er du på utkikk etter et moderne, men samtidig innbydende hotell? Hvis du velger å legge overnattingen til Hotel Santa Justa Lisboa, får du nettopp det. Den hyggelige atmosfæren gjør dette til en av våre favoritter i Lisboa. I tillegg ligger hotellet perfekt til, midt i sentrum. Du rekker nærmest ikke gå ut døren før du får øye på den første severdigheten, nemlig Santa Justa-heisen. Mot et lite tillegg får du frokost på hotellet, eller så kan du starte dagen på en nærliggende kafé.

hotell-santa-justa-reise

Se hva rommene koster

Hotell med særpreg

Når du besøker Lisboa vil du garantert få se mange flotte bygninger og imponerende arkitektur. Dersom du i tillegg har lyst til å bo på et hotell som imponerer, kan vi anbefale at du vurderer Browns Central Hotel. Rommene har unike tapeter, og lobbyen er som hentet ut fra et majestetisk filmsett. Dette er et hotell for deg som vil bruke litt ekstra på overnattingen. Til gjengjeld får du valuta for pengene: I tillegg til nydelig dekor innenfor hotellets fire vegger, er beliggenheten perfekt. Det er ganganstand til både Rossio Square, Sao Jorge-borgen og Santa Justa-heisen.

browns-hotell-lisboa-reise

Se hva rommene koster

Spa og annen luksus

The Beautique Hotels Figueira er det perfekte valget for deg som vil skjemme deg litt bort mens du ferierer i Lisboa. Dette er et moderne innredet hotell som tilbyr gjestene sine både spatjenester og mulighet til å benytte seg av deres treningsrom. Dersom du reiser med barn, er det mulighet for å få barnepass på rommet. Også dette hotellet ligger fint til i det som kalles Baxia, i sentrum av byen. Det er kort vei til både Katedralen i Lisboa og Sao Jorge-borgen.

hotell-Figueira-reise-lisboa

Se hva rommene koster

Vår budsjettvinner

I Lisboa er det mye å oppleve, og hvis du reiser på et stramt budsjett kan det være greit å bruke pengene på mat, drikke og gode opplevelser heller enn på overnatting. Hvis du er på utkikk etter et billig hotell i Lisboa, bør du ta en titt på Pensão Aljubarrota. Hotellet har en helt grei standard, og svært god beliggenhet – alt til en rimelig penge. Hotellet tilbyr både vask av klær og bagasjeoppbevaring!

pensao-lisboa-hotell-reise

Se hva rommene koster

Rom med utsikt

Bestill rom med balkong på Hotel Metropole, og spis frokost mens du ser utover Rossio Square. Hotellet ligger mer eller mindre på det velkjente torget, og utsikten er slående. Hotellet tilbyr flyplasstransport, barnepass på rommet og pikkolo. Det er daglig rengjøring av rommene, og hvis behovet skulle melde seg er det mulig å vaske klær her. Dette er et hotell med nærhet til det meste, og som det er vanskelig å bli misfornøyd med.

Se hva rommene koster

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *