• Meny
  • Meny

Lisboa

Med beliggenhet midt i Portugal finner du hovedstaden Lisboa. Den sjarmerende byen har ca 550.000 innbyggere og fort over 3 mill dersom du regner med alle utkantstrøkene. I tillegg til å være navnet på hovedstaden er også Lisboa navnet på distriktet som Lisboa ligger i.

Som feriedestinasjon har Lisboa alt det du kan tenke deg. Her finner du utrolig flott arkitektur, sol fra morgen til kveld, sjarmerende og trange gater dekket av brostein og smakfull mat. Stedet er også perfekt dersom du har overnattingsbase i Lisboa, men ønsker å fylle ferien med golfspill og flotte naturreservater. Med bruk av leiebil kommer du deg enkelt til de vakre golfbanene i nærheten.

Uteliv og shopping

Med utelivet i tankene så kommer ikke Lisboa til å skuffe deg. Utelivet består av et ekstremt bredt utvalg, alt fra rolige kafeer i umiddelbar nærhet til havet og de ville nattklubbene der dansegulvet koker helt til tidlig morgen. Her er det heller ikke noe som heter å avslutte kvelden klokka 03.00. Portugiserne fester gjerne til soloppgang, litt på grunn av kultur, men også pga nattklubbenes mulighet til å holde åpent til frokosttider.

Lisboa serverer deg også nok av muligheter dersom du ikke kun vil feste og drikke. Byen har shoppingalternativer i alle prisklasser, gode kjøpesentre, spa og vakre parker. En liten tur med kollektivtransporten så kommer du deg utenfor sentrum og kan nyte de herlige havnebyene Oeiras og Cascais. Ta gjerne også en av båtene som gir deg en vakker dagstur langs det magiske Atlanterhavet og kysten av Portugal.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *