• Meny
  • Meny

Uteliv i Lisboa

Den portugisiske hovedstaden er et trygt valg om du er ute etter et reisemål med varm lokalbefolkning, hett uteliv og lange åpningstider, det hele til en svært billig penge. Solnedgang i Lisboa betyr kanskje slutten på dagen for noen, men for de aller fleste er det nå dagen begynner. Det er nå man skal ha det moro, danse og drikke friske caipirinhas. Det hele akkompagnert av sexy beats, lett bekledning og et uteliv som spenner bredt hva gjelder musikkprofiler og klientell.

Om det er hippe clubs du er på jakt etter burde du vende snuta ned mot havneområdet fra togstasjonen Santos og østover til Santa Apolonia. Denne strekningen huser noen riktig gode og fasjonable clubs som gjerne virkelig våkner til livs i to-tiden, da flere av Lisboas barer stenger dørene. Med sin plassering langs havna passer det utmerket å nyte noen heftige netter på en av disse clubbene, før dere drar hjemover til hotellet i takt med soloppgangen. Lux er et av disse stedene, med høy champagnefaktor og rolle som et av Lisboas mest ettertraktede utesteder. Husk bare å kle deg pent…

Nattklubbene Europa, Incógnito og Frágil er også kjent for å være blant Lisboas beste steder å dra om det er dance clubs du er ute etter. Incógnito og Frágil innehar et renomme for å være steder uten dørskilter, der du faktisk er nødt til å ringe på dørklokken for å komme inn. Vurder også et besøk til Op Art som holder til like ved 25. april-broen. Op Art holder til i et marina-område proppet med restauranter, klubber og barer. Tidligere varehus er omgjort til de mest trendy plasser. Et absolutt must å besøke!

Gatefest i Lisboa

Lisboa har noe å by på samme hvor i sentrum du skulle befinne deg. Det vrimler av familiedrevne restauranter og små barer som egner seg utmerket for en avkjølt Sagres, et av Portugals mest populære fatøl. Ekstra høy konsentrasjon av barer vil du finne i områdene Alfama og Bairro Alto. Bairro Alto er spesielt kjent for sine nabolag som oser av shabby-chic og intime barer av en slik begrenset størrelse at folk ofte heller trekker ut i gatene. Dette skaper igjen en utrolig gateatmosfære og en følelse av at hele området er en gigantisk fest. Portugiserne er dessuten svært liberale på å ta med alkohol i gatene, så spør etter plastikkopp og drikk din Sagres i gatene med god samvittighet!

Les mer om priser på alkohol og uteliv i Portugal.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *