• Meny
  • Meny

Overnatting i Portugal

Et sted å sove når du skal til Portugal kan være alt mellom himmel og jord. Alternativene er mange, prisene strekker seg fra hundrelappen og til flere titalls tusen og komforten og standarden like så.

Hotell

Om du vil sove på hotell i Portugal har du absolutt det største utvalget å velge i. Hotellene finnes i alle sjangre, fra de som spesialiserer seg på golf til kunsthoteller med hotellrom som har hver sin stil og vegger med de mest fantastiske verker. Prisene får du ned i et par hundre per natt.

Se eksempler på hva du får for pengene

Hostels

Dette er det billigste alternativet blant overnattingsmulighetene. Hostels i Portugal får du ned i 50-60 kr natta dersom du deler soverom med andre reisende. De aller fleste hostelsene har også mulighet til å gi deg et soverom for deg selv til en billigere pris enn du får på noe annet hotell.

Hostels har blitt en utrolig populær måte å overnatte på, da spesielt for backpackere og reisende som vil bruke pengene på andre faktorer enn akkurat sovestandarden.

Leiligheter

Det å leie en leilighet i hovedstaden Lisbon er kanskje det boalternativet der du får mest igjen for pengene. Prinsippet fungerer på samme måte som å bo på et hotell ved at du sjekker inn i en skranke og får nøkkelen utlevert, men bruksmulighetene og antall kvadratmeter du får for pengene er atskillig større.

Ved å leie leilighet får du som regel kjøkken med oppvaskmaskin, atskilt soverom, stue, bad og en liten gang. Leilighetene pleier ligge i sjiktet mellom 30 og 60 kvm.

Dersom du vil bo i Portugal over en lengre periode så finner du flere eiendomskontorer som kan tilby leiligheter i hver by, men også noen engelske sider med muligheter for langtidsleie i Portugal.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *