• Meny
  • Meny

Shopping i Portugal

Selv om noen fridager i Portugal utmerket kan brukes på strandliv, båtturer og avslappende kaffekopper har du også et rikt utvalg shoppingmuligheter dersom du vil bruke visakortet en gang eller to. Prismessig så kommer du svært godt ut av det siden Lisboa går for å ha de laveste prisene blant hovedstedene i Vest-Europa.

Lisboa

Dersom du vil shoppe blant de verdenskjente designernei den portugisiske hovedstaden så burde du holde deg i området med navn Avenida da Liberdade. Her finner du populære designere som Prada og Louis Vuitton. Dersom du derimot beveger deg til Chiado og Bairro Alto kan du handle blant et større utvalg portugisiske designere, da også for en langt lavere pris.

I Bairro Alto holder også butikken Sneakers Delight til. Her finner du trendy streetwear mote, spennende fremvisninger og åpningstider som strekker seg til langt på natt. For et enda større utvalg klesbutikker og forretninger av alle slag kan du besøke kjøpesenteret Colombo som holder til i Benfica, nord-vest for sentrum. I dette enorme kjøpesenteret finner du hele 400 butikker med et ekstremt bredt vareutvalg.

Porto

I Porto kan du gjøre gode kjøp dersom du vandrer langs gaten med navn Rua de Santa Catarina. Her finner du kjente butikker som Zara og Mango, men også populære forretninger fra portugisiske designere du ikke finner maken til hjemme. I tillegg til klesbutikker finnes også det gode kjøpesenteret Via Catarina. For shopping som retter seg mer til musikk og den urbane stilen så anbefales en titt innom gaten Rua do Almada.

En butikk du ikke må gå glipp av er 66 Avenida Brasil. Denne butikken er en god miks av nye moteklær, sminke og kunstutgivelser, men også et fantastisk sted å innta lunsjen på. Butikken holder til i området som heter Foz som er et av de trendy kyststrøkene i Porto med nydelige gamle bygninger med restaurert interiør.

Mens du er i Foz så burde du ta turen innom Alphamoment. I denne forretningen finner du et godt utvalg klær, men også vakre ting til huset eller leiligheten. Butikken er blant annet kjent blant lokalbefolkningen for å levere vakre kjoler.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *