• Meny
  • Meny

Golf i Portugal

Skal du på golfferie og ønsker deg til idylliske golfbaner, godt klima og trivelige medgolfere burde du definitivt dra til Portugal. Landet er verdenskjent for å kunne tilby gode golfbaner nesten året rundt. Det spesielt grønne landskapet med innslag av klipper og sjøbris gjør landet enda mer gunstig for golfere som ønsker natur i tillegg til gode baner.

Flest golfbaner finner du i området langs sørkysten av Portugal ved området som lyder navnet Algarve. Spesielt i området mellom Albufeira og Faro så finner du flere idylliske golfbaner. Det er kombinasjonen utmerkede golfbaner, strandliv, attraksjoner og et godt uteliv som gjør Algarve til en fantastisk destinasjon for såvel guttegjengen som familien.

Anbefalte golfbaner

Området rundt Lisboa har også gleden av noen vakre golfbaner, samt på Portugals øy Madeira som ligger ca 100 mil sør-vest for Algarvekysten. Nord i landet finner du også et godt knippe golfbaner lokalisert i nærhet til den livlige havnebyen Porto.

Blant de mest kjente golfklubbene i Portugal finner du eksempelvis Palmares, Parque da Floresta og Pine Cliffs. Spesielt gode er de to banene som tilhører Quinta do Lago i det sentrale Algarve. Her kan to av banene smykke seg med å være blant de 25 beste i Europa. Prøv gjerne også Aroeira som ligger like ved Lisboa. Denne 18-hullsbanen blir regnet som en av de beste mesterskapsbanene i Europa og har blant annet vært vertskap for Portugal Open.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *