• Meny
  • Meny

Algarve

Algarve er navnet på den fantastiske regionen med adresse i nedre del av Portugal. Hele regionen har omtrent 450.000 fastboende, men besøkes av nesten 10 millioner turister årlig. Forståelig nok består derfor turisme som en god del av regionens inntekter, men de fastboende lever også av sjømat og fruktdyrking.

Riktignok er det sol, strender, vakker natur, golf og avslappende dager folk flest forbinder med Algarve, og det med god grunn. I Algarve blir du møtt av hvitkalkede hus, flotte sandstrender, krystallklart vann og en grønn natur du sjelden har sett maken til. Det milde klimaet er også en grunn til at stadig flere velger å bosette seg i Algarveregionen.

Albufeira

Noe av det flotte med Algarve er at du like ved sjøen finner de mest fantastiske strendene du bare kan forestille deg, men kun få kilometer inn i innlandet finner du fjell og landskap som er som skapt for fotturer og naturopplevelser.

Den store turisthovedstaden er Algarve lyder navnet Albufeira. Som i resten av regionen finner du også i denne byen idylliske strender, vakre kystlinjer, god mat, levende uteliv og flotte golfbaner. Byen tiltrekker seg også folk som ønsker å bosette seg over lengre tid i Portugal.

Dersom du drar til Algarve er du helt nødt til å teste regionens golfbaner. Flere av disse kan skilte seg med tittelen av å være blant Europas beste golfbaner og egner seg godt dersom du er viderekommen eller helt fersk innen golfsporten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *