• Meny
  • Meny

De beste utestedene i Portugal

Hva er vel en ferie uten en skikkelig fyllekule på feriedestinasjonen du drar til? Portugal er et utmerket reisemål dersom du verdsetter et godt sosialt liv som bygges rundt et par drinker eller en avkjølt øl. Nå kan Portugal først og fremst tilby mer avslappende barer og puber med loungepreg og uten den veldig støyende musikken, men dersom du er glad i heftige diskoteker som holder det gående til de tidlige morgentimer så finnes det et stort utvalg rettet mot din smak.

Utesteder i Porto

Om du vil ha en hinsides nattklubbopplevelse når du drar til Porto der folka danser seg svette og menneskene er generelt veldig vakre og attraktive så burde du stikke til Industria. Klubben har kapasitet til over 1000 mennesker og som regel er det folk i alderen 20-35 som besøker stedet.

I Foz-området som holder til ved Atlanterhavskysten vest i Porto ligger utestedet Twins som også er kjent for å tilhøre toppen av lista for Portos utesteder. Stedet er kjent for å være sofistikert og glamorøst, men samtidig avslappet og hyggelig. Her passer det like godt med en interessant samtale som å riste fra seg på dansegulvet.

Utesteder i Lisboa

Lux er et navn man ikke kan utelate når Lisboas beste utesteder skal omtales. Utestedet er delvis eid av John Malkovich, Hollywoodstjernen fra blant annet Con Air og Transformers 3. Stedet har tiltrukket seg gjester som Cameron Diaz og Prince og er ellers kjent for sitt fantastiske interiør og enestående festkvelder. På Lux finner du ekstremt dyktige Djer, godt drikke og ellers en takterasse med utsikt over elva som egner seg utmerket til å se soloppgangen når festen har vart en stund. Vær dog klar over at dørvaktene kan være tøffe når det gjelder hvem som får komme inn så dra på deg ditt peneste antrekk og still gjerne sammen med en jente i køen.

Øvrige gode utesteder i Lisboa er Op Art, Plateau og Docks.

Utesteder i Algarve

Blant de beste utestedene i Algarve finner man Kiss som holder til i Albufeira. Dette er kanske det aller mest kjente utestedet og kan tilby hele tre danseområder med det nyeste innen hip hop, house og techno.

Om du sikter etter de villeste diskotekopplevelsene er du helt nødt til å besøke Kadoc i Vilamoura. På Kadoc er det plass til inntil 7.000 gjester og du er garantert en kveld med unge gjester, masse energi og et lyssystem du sjelden har sett maken til. Kadoc har dessuten en terasse med hage som egner seg utmerket for avslappende loungestemning.

Prøv også Liberto’s i Albufeira som i tillegg til å være et godt utested, også er vertskap for moteshows. Liberto’s er kjent for å ha den gode Middelhavsstemningen med svømmebasseng og palmetrær.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *